Αίθουσα Δεξιώσεων

Μια αίθουσα δεξιώσεων στα βόρεια προάστια διαφορετική από τις άλλες

Η αίθουσα δεξιώσεων του κτήματος Casa28 αποτελεί την ιδανική επιλογή για την δεξίωση του γάμου ή της βάπτισης του παιδιού σας.

Αν αναζητάτε αίθουσες δεξιώσεων στα βόρεια προάστια, σας καλούμε να επισκεφθείτε το Casa28.

Η αίθουσα δεξιώσεων του Casa28 είναι minimal αισθητικής, με κυρίαρχο χρώμα το λευκό, κατασκευασμένη αρχιτεκτονικά, με στόχο την σωστή και λειτουργική εκμετάλλευση όλου του χώρου. Πελώριες τζαμαρίες γεμίζουν τον χώρο με φυσικό φως δίνοντας αίσθηση ελευθερίας εντός αυτού.  

Σε όλη την μπροστινή όψη, η αίθουσα δεξιώσεων του Casa28,  έχει θέα στους τεράστιους και εμβληματικούς κήπους με κυρίαρχους τους φοίνικες, το εντυπωσιακό σιντριβάνι με την χρωματική αλλαγή του φωτισμού του αλλά και το πετρόκτιστο εκκλησάκι της Αγίας Σκέπης.

Welcome Drink στην είσοδο της αίθουσας δεξιώσεων του Casa28

Στην είσοδο του κτηρίου που στεγάζεται η αίθουσα δεξιώσεων υπάρχει ένα lounge ball room όπου οι καλεσμένοι σας μπορούν να απολαύσουν ένα welcome drink με συνοδευτικά finger foods έως ότου να ξεκινήσει η γαμήλια δεξίωση ή η δεξίωση της βάπτισης.

Τα welcome drinks, για την δεξίωση του γάμου, της βάπτισης ή οποιασδήποτε άλλης κοινωνικής εκδήλωσης δημιουργούν την πρώτη εντύπωση των καλεσμένων σας κατά την είσοδό τους στην αίθουσα της δεξίωσης. Για αυτό και εμείς στο Casa28 φροντίζουμε να υποδεχτούμε τους καλεσμένους σας, να τους ευχαριστήσουμε και να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για τη συνέχεια της δεξίωσης.

Ένας πλούσιος μπουφές για την δεξίωσή σας

Στην αίθουσα δεξιώσεων του Casa28, ο μπουφές του γάμου ή της βάπτισης έχει την τιμητική του θέση. Γιατί δεν είναι ένας απλός μπουφές. Είναι ένα ταξίδι γευστικών απολαύσεων που εκτείνεται σε έναν ξεχωριστό χώρο στο πίσω μέρος της κεντρικής αίθουσας. Ξεκινάμε με salad bar, όπου ο chef μας έχει αναγάγει τις σαλάτες σε έργα τέχνης. Συνεχίζουμε με το stand των ορεκτικών με ποικιλία γεύσεων για όλα τα γούστα, συνδυάζοντας την ελληνική με τη διεθνή κουζίνα. Ακολουθεί το meat station με επιλεγμένα κρεατικά, μαγειρεμένα όπως μόνο εμείς ξέρουμε. Το pasta bar έχει εξέχουσα θέση στο μπουφέ μας μιας και τα ζυμαρικά μας μαγειρεύονται εκείνη την ώρα όπως αρμόζει άλλωστε στην ιταλική κουζίνα. Ο μπουφές κλείνει με το carving station όπου τα ψητά κόβονται παρουσία των καλεσμένων σας.

Μετά το τέλος του γεύματος, ακολουθεί ο μπουφές με τα επιδόρπια που έχετε επιλέξει. Γλυκές απολαύσεις όπως παγωτό, ατομικά γλυκά, λουκουμάδες αλλά και φρούτα εποχής πλαισιώνουν τον μπουφέ μας.

Αν λοιπόν αναζητάτε αίθουσα δεξιώσεων στα βόρεια προάστια, με εύκολη και άμεση πρόσβαση, επικοινωνήστε μαζί μας στο 211 409 1781 ή στείλτε μας e-mail στο sales@casa28.gr αναφέροντας την ημερομηνία του γάμου ή της βάφτισης και τον αριθμό των καλεσμένων σας. Εμείς θα σας στείλουμε τις οικονομικές μας προτάσεις και στη συνέχεια οι άνθρωποί μας σας περιμένουν με χαρά να σας ξεναγήσουν στους χώρους μας, να ακούσουν τις ανάγκες σας και να σας προτείνουν τις καλύτερες λύσεις με το καλύτερο δυνατό κόστος.