Βάπτιση

Το ιδανικό κτήμα για βάπτιση

 Έφτασε η πιο συγκινητική στιγμή της ζωής σας. Βαφτίζετε το μωρό σας. Και θέλετε να είναι όλα τόσο παραθυμένια! Το Casa28 αποτελεί μια ξεχωριστή επιλογή ως κτήμα για τη βάπτιση του μωρού σας.

Σε μια καταπράσινη έκταση, το Casa28 διαθέτει ασφαλείς εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, υψηλής αισθητικής, κατάλληλους να φιλοξενήσουν την δεξίωση βάπτισης του παιδιού σας.

Η πλούσια βλάστηση του χώρου σε συνδυασμό με την επένδυση φυσικής πέτρας και το εντυπωσιακό συντριβάνι δημιουργούν ένα παραμυθένιο σκηνικό.

Οι κήποι του κτήματος μπορούν να μετατραπούν σε μια τεράστια παιδική χαρά όπου οι μικροί προσκεκλημένοι σας μπορούν να περάσουν απίστευτες στιγμές χαράς και παιχνιδιού αφήνοντας ξέγνοιαστους τους  γονείς τους να απολαύσουν την δεξίωση της βάπτισης.

Στο χώρο μας μπορούμε να φιλοξενήσουμε κλόουν, ξυλοπόδαρους, μάγους, ταχυδακτυλουργούς που μπορούν να απασχολήσουν τους μικρούς σας καλεσμένους αλλά και ειδικό εξοπλισμό όπως φουσκωτά, τραμπολίνο και παιχνίδια εξωτερικού χώρου.

Το κτήμα βάπτισης Casa28, φιλοξενεί τις καλοκαιρινές δεξιώσεις βάπτισης που συνήθως πραγματοποιούνται τις μεσημεριανές ώρες σε κλειστή αίθουσα  με ανοιγόμενη τζαμαρία με θέα και άμεση πρόσβαση στον κήπο του κτήματος.

Η πρόσβαση στο Casa28 είναι πολύ εύκολη μέσω της Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας και του παράδρομου αυτής.

Το Casa28 διαθέτει άνετους και ασφαλείς χώρους parking για την εξυπηρέτηση όλων των καλεσμένων σας.

Εκκλησάκι για βάπτιση εντός του κτήματος

Στην είσοδο του κτήματος, βρίσκεται το γραφικό πέτρινο εκκλησάκι της Αγίας Σκέπης όπου τελείται το μυστήριο της βάπτισης την ώρα που εσείς επιθυμείτε και πάντα σε συνεννόηση με την ενορία που ανήκουμε.

Στο χώρο έξω από το εκκλησάκι τοποθετούνται καρέκλες για τους καλεσμένους σας. Σε βαπτίσεις που πραγματοποιούνται πρωί και μεσημέρι στήνονται επιπλέον σκίαστρα. Το εκκλησάκι υπάρχει πλήρη μικροφωνική εγκατάσταση με ηχητικό σύστημα που να καλύπτει τις ανάγκες του χώρου.

Πρωταρχικός μας στόχος, η εξυπηρέτησή σας

Στο κτήμα βάπτισης Casa28 δίνουμε ιδιαίτερη σημασία τόσο στη δική σας εξυπηρέτηση όσο και στων καλεσμένων σας. 

Γνωρίζουμε ότι, έχοντας ένα μωρό το άγχος σας ως γονείς είναι ήδη μεγάλο. ΄Ετσι φροντίζουμε να έχετε τον δικό σας άνθρωπο στον οποίο μπορείτε να απευθύνεστε για το οτιδήποτε και αυτός θα σας εξυπηρετεί. 

Για εσάς και το μωρό σας υπάρχει ειδικά διαμορφωμένη σουίτα όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε όλη τη διάρκεια της παραμονής σας για ένα φρεσκάρισμα, για τα πράγματα του μωρού αλλά και τον ύπνο του μετά το μυστήριο, πάντα με φύλαξη από δικό σας άνθρωπο.

Οι καλεσμένοι σας από την άλλη πλευρά θέλουμε να είναι ευχαριστημένοι και το μόνο που να έχουν να κάνουν είναι να περάσουν καλά και να μοιραστούν μαζί σας τις συγκινητικές στιγμές της βάπτισης.

Φτάνοντας στο Casa28, οι υπεύθυνοι στο parking του κτήματος θα φροντίσουν για τη στάθμευση του αυτοκινήτου τους και την είσοδό τους στις εγκαταστάσεις του κτήματος. Οι υπεύθυνοι υποδοχής θα τους καλωσορίσουν και θα τους κατευθύνουν είτε στο εκκλησάκι, όταν το μυστήριο γίνεται εντός του Casa28, είτε απευθείας στο χώρο της δεξίωσης.

Σεβόμενοι τους καλεσμένους σας με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ), έχουμε φροντίσει ώστε όλοι μας οι χώροι να έχουν την κατάλληλη πρόσβαση. 

Το μενού της βάπτισης φροντισμένο όπως μόνο εμείς ξέρουμε

Το κτήμα βάπτισης Casa28 διαθέτει οργανωμένη κουζίνα, με καταξιωμένο chef, μάγειρες και εξειδικευμένο προσωπικό, οι οποίοι επιμελούνται το μενού της βάπτισης.

Για μια μέρα που η συγκίνηση για το μωρό σας είναι διάχυτη, εμείς στο Casa28 φροντίζουμε να έχετε ένα μενού που ξεχωρίζει. Το μενού της βάπτισης έχει τέτοια ποικιλία που θα το απολαύσουν οι συγγενείς και οι φίλοι σας αλλά σίγουρα και οι μικροί σας καλεσμένοι.

Η μουσική που θα αγκαλιάσει την δεξίωση της βάπτισης

Η δεξίωση της βάπτισης του παιδιού σας, αξίζει μια επαγγελματική μουσική επιμέλεια. Και στόχος της δεν είναι άλλος από το να διασκεδάσουν τόσο οι μεγάλοι όσο και οι μικροί σας καλεσμένοι.

Είναι πολύ σημαντικό ο DJ να έχει ενημερωμένη λίστα τραγουδιών. Να έχει τη σωστή ροή προγράμματος αλλά και να κάνει τις κατάλληλες αλλαγές. Να παρακολουθεί την αλληλεπίδραση του κόσμου στην κάθε μουσική επιλογή και ταυτόχρονα να είναι ευέλικτος. Είναι σημαντικό να αντιλαμβάνεται τις δικές επιθυμίες αλλά και των καλεσμένων σας φροντίζοντας να χορεύουν και να περνάνε καλά.

Στο Casa28, με την πολυετή εμπειρία μας στην οργάνωση βαπτίσεων, έχουμε επιλέξει υπεύθυνους και έμπειρους Dj οι οποίοι, βάσει της κατεύθυνσης που θα τους δώσετε στο είδος μουσικών ακουσμάτων που επιθυμείτε (play lists), φροντίζουν να απογειώσουν αυτή την ημέρα. 

Είτε έχετε κλείσει ημερομηνία βάπτισης είτε όχι, καλέστε μας στο 211 4091781 ή στείλτε μας e-mail στο sales@casa28.gr, για να κλείσουμε ραντεβού, να σας ξεναγήσουμε στους χώρους μας και να συζητήσουμε αποκλειστικά τις δικές σας ανάγκες για τη βάπτιση του παιδιού σας.