Γάμος

Το ιδανικό κτήμα γάμου για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής

Το κτήμα γάμου Casa28 αποτελεί μια ξεχωριστή επιλογή ανάμεσα στα κτήματα γάμου των βορείων προαστίων, για την πρεμιέρα της νέας ζωής σας.

Σε μια καταπράσινη έκταση, το κτήμα γάμου Casa28 διαθέτει ένα χώρο υψηλής αισθητικής με minimal design και ιδιαίτερη αρχιτεκτονική κήπων που συνδυάζει τρία στοιχεία της φύσης: πέτρα-νερό-εξωτικά φυτά.

Στους κήπους του, το κτήμα γάμου Casa28, φιλοξενεί καλοκαιρινές δεξιώσεις γάμου χωρητικότητας 500 ατόμων ενώ διαθέτει και κλειστή αίθουσα για όλο το χειμώνα χωρητικότητας 400 ατόμων. 

Η πρόσβαση στο Casa28 είναι πολύ εύκολη μέσω της Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας και του παραδρόμου αυτής.

Το Casa28 διαθέτει άνετους και ασφαλείς χώρους parking για την εξυπηρέτηση όλων των καλεσμένων σας.

Εκκλησάκι γάμου εντός του κτήματος

Στην είσοδο του κτήματος, βρίσκεται το γραφικό πέτρινο εκκλησάκι της Αγίας Σκέπης όπου μπορείτε να τελέσετε το μυστήριο του γάμου σας την ώρα που εσείς επιθυμείτε και πάντα σε συνεννόηση με την ενορία που ανήκουμε. 

Στο χώρο έξω από το εκκλησάκι τοποθετούνται καρέκλες για τους καλεσμένους σας. Σε γάμους που πραγματοποιούνται μεσημέρι στήνονται επιπλέον σκίαστρα. Το εκκλησάκι διαθέτει πλήρη μικροφωνική εγκατάσταση με ηχητικό σύστημα που καλύπτει τις ανάγκες του χώρου.

Επιλέγοντας να πραγματοποιηθεί το μυστήριο του γάμου εντός του κτήματος γάμου Casa28 οι καλεσμένοι σας θα έχουν να αναζητήσουν έναν μόνο προορισμό χωρίς επιπλέον μετακινήσεις μεταξύ εκκλησίας και χώρου δεξίωσης.

Το κτήμα γάμου που θα ανταμείψει εσάς και τους καλεσμένους σας

Στο κτήμα γάμου Casa28 δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην εξυπηρέτηση τόσο του ζευγαριού όσο και των καλεσμένων του. 

Από το πρώτο κιόλας ραντεβού, η υπεύθυνη εξυπηρέτησης των ζευγαριών, κα Νάνσυ Καππή, αναλαμβάνει να σας ξεναγήσει στους χώρους του κτήματος, να σας παρουσιάσει τα μενού και να συζητήσει μαζί σας τα θέματα που αφορούν το μυστήριο και την δεξίωση του γάμου σας, λύνοντάς σας όλες τις απορίες σας. Φεύγοντας από το ραντεβού ξέρετε ήδη ότι έχετε έναν δικό σας άνθρωπο που θα βρίσκεται δίπλα σας μέχρι την ημέρα του γάμου σας.

Την ημέρα του γάμου σας η κα Νάνσυ Καππή και όλη η ομάδα του κτήματος μοναδικό σκοπό έχουν την οργάνωση της τέλειας δεξίωσης του γάμου σας.

Φτάνοντας οι καλεσμένοι σας στο Casa28, οι υπεύθυνοι του parking του κτήματος θα φροντίσουν για τη στάθμευση του αυτοκινήτου τους και την είσοδό τους στο χώρο του κυρίως κτήματος. Οι υπεύθυνοι υποδοχής θα τους καλωσορίσουν και θα τους κατευθύνουν είτε στο εκκλησάκι, όταν το μυστήριο γίνεται εντός του Casa28, είτε απευθείας στο χώρο της δεξίωσης.

Σεβόμενοι τους καλεσμένους σας με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ), έχουμε φροντίσει ώστε όλοι οι χώροι μας να έχουν την κατάλληλη πρόσβαση. 

Το κτήμα γάμου Casa28 διαθέτει νυφική σουίτα όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε όλη τη διάρκεια της παραμονής σας για την απαραίτητη προετοιμασία, για ένα φρεσκάρισμα αλλά και για μια στιγμή χαλάρωσης πριν την δεξίωση.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της δεξίωσης, οι δικοί μας άνθρωποι βρίσκονται δίπλα σε εσάς, την οικογένεια και τους φίλους σας προκειμένου να σας εξυπηρετήσουν σε οτιδήποτε χρειαστείτε.

Το μενού είναι προσωπική μας υπόθεση στο δικό μας κτήμα γάμου Casa28

Το κτήμα γάμου Casa28 είναι από τα κτήματα γάμου με δική του, οργανωμένη κουζίνα, με καταξιωμένους chef, μάγειρες και εξειδικευμένο προσωπικό, οι οποίοι επιμελούνται το γαμήλιο μενού. 

Το μενού του γάμου σας δεν είναι για εμάς ένα απλό μενού ή απλώς ένα γεύμα. Πρόκειται για το γεύμα της πιο σημαντικής στιγμής της ζωής σας. Για αυτό και πρέπει να είναι ιδιαίτερα ξεχωριστό. Για μια τόσο ιδιαίτερη ημέρα, εμείς στο Casa28 φροντίζουμε να έχετε ένα μενού που ξεχωρίζει. Ένα μενού που θα απολαύσετε εσείς, οι συγγενείς και οι φίλοι σας και σίγουρα θέλετε το καλύτερο.

Τα γαμήλια μενού μας αποτελούνται από μια μεγάλη ποικιλία γευστικών προτάσεων βασισμένων στην ελληνική και διεθνή κουζίνα. Από τα ορεκτικά, τις σαλάτες, τα συνοδευτικά έως τα κυρίως πιάτα και τα επιδόρπια οι γαστρονομικοί συνδυασμοί είναι μοναδικοί και καλύπτουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Είμαστε ευέλικτοι να προσαρμόσουμε τα μενού μας στις δικές ανάγκες.

Ακόμα και για την γαμήλια τούρτα δεν θα χρειαστεί να την αναζητήσετε αλλού. Το Casa28 την έχει ήδη επιμεληθεί για εσάς!

Η μουσική στο κτήμα γάμου Casa28 απογειώνει την ξεχωριστή αυτή ημέρα

Για την ημέρα των ονείρων σας, το πιο σημαντικό πράγμα που θα καθορίσει και την επιτυχία της δεξίωσης ή του πάρτι του γάμου σας είναι η μουσική.

Αν όλα τα άλλα είναι τέλεια οργανωμένα αλλά η μουσική δεν είναι όπως αρμόζει στην περίσταση, τότε το πάρτι σας δεν θα είναι πετυχημένο.

Είναι πολύ σημαντικό ο DJ να έχει ενημερωμένη λίστα τραγουδιών. Να έχει τη σωστή ροή προγράμματος αλλά και να κάνει τις κατάλληλες αλλαγές. Να παρακολουθεί την αλληλεπίδραση του κόσμου στην κάθε μουσική επιλογή και ταυτόχρονα να είναι ευέλικτος. Είναι σημαντικό να έχει αντιληφθεί τις δικές σας επιθυμίες αλλά και των καλεσμένων σας και να φροντίζει ώστε αυτοί να χορεύουν και η πίστα να μην είναι ποτέ άδεια. 

Για αυτό και εμείς στο Casa28, με την πολυετή εμπειρία μας στην οργάνωση γάμων, έχουμε επιλέξει υπεύθυνους και έμπειρους Dj οι οποίοι, βάσει της κατεύθυνσης που θα τους δώσετε στο είδος μουσικών ακουσμάτων που επιθυμείτε, φροντίζουν να απογειώσουν την ημέρα αυτή.

Γιατί μόνο έτσι το γλέντι διαρκεί…ως το πρωί!

Είτε έχετε κλείσει ημερομηνία γάμου είτε όχι, καλέστε μας στο 211 4091781 ή στείλτε μας e-mail στο sales@casa28.gr, για να κλείσουμε ραντεβού, να σας ξεναγήσουμε στους χώρους μας και να συζητήσουμε αποκλειστικά τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες για την μοναδική αυτή ημέρα του γάμου σας!